Køb sæsonkort

Her på siden kan du bestille sæsonkort til svømmebadet.

Priser sæson 2018

Enkelt person 350 kr. UDSOLGT

Husstand 700 kr. UDSOLGT

Sæsonkortet giver adgang til badet uden for normal åbningstid i tidsrummet 07.00-21.00 (07.00-22.00) alle dage.
OBS på de dage/tidsrum hvor der er undervisning/svømmeklub ifølge kalenderen, der er alt optaget = ingen adgang med sæsonkort.
Der er udlejning af svømmebadet om formiddagen i weekenderne, men alle sæsonkortgæster har mulighed for at morgensvømning alle dage i hele sæsonen
Sådan gør du

TRIN 1: Indbetal ved bankoverførsel det relevante beløb til svømmebadets bankkonto: 1915 5863001555. VIGTIGT: Skriv kun din adresse i den ledsagende  tekst ved bankoverførslen.

Du kan nu også bruge Mobilepay, brug nummer 31776, husk at skrive adressen i emne/beskedfeltet så vi ved hvor pengene kommer fra :-)

TRIN 2: Udfyld nedenstående formular. OBS, har du en mail der ender på @yahoo.dk bedes du i stedet sende en mail på kasserer@laasby-bad.dk

TRIN 3: Så snart betaling er modtaget på vores konto vil du modtage en kvittering fra kasseren på din mail. Sæsonkortet blive leveret på privatadressen i ugen op til åbningen og i sæsonen vil det blive leveret i løbet af 2 dage.

OBS: Køb af sæsonkort  for folk uden netadgang: Henvendelse til kassereren.

Dit navn (påkrævet)

Din e-mail

Skriv den adresse du anførte ved bankoverførsel (din adresse)

Navne på eventuelle øvrige brugere i hustanden (anfør alder hvis under 18)

Sæt kryds ud for det du har indbetalt for:
 Sæsonkort, enkeltperson Sæsonkort, familie

Ansvar: Undertegnede anerkender, at jeg har læst og accepteret de betingelser, der er for benyttelse af badet. Sæsonkortbrugere skal især være opmærksomme på betingelserne for besøg uden for normal åbningstid. Se betingelserne under menupunkt "Regler" (åbner i nyt vindue).
 Ja, jeg har læst og anerkendt betingelserne.