Låsby Svømmebad og Covid-19


I Låsby Svømmebad har vi knoklet som aldrig før, fra september sidste år og indtil nu, for at blive klar til sæsonåbningen i maj.

Antallet af frivillige timer, der er lagt i projektet, skal tælles i tusinder – og i de sidste måneder har det været en helt lille flok, der har bidt tænderne sammen og fortsat arbejdet, hvor foreningslivet ellers har måttet køre på vågeblus. Vi ville så gerne kunne sige, at vi åbner badet snart.

Men som udmeldingerne fra myndighederne ser ud nu, kan det tidligst blive i begyndelsen af august måned. På det tidspunkt er vi så langt henne på sæsonen, at omkostningerne bliver for høje i forhold til antallet af åbningsdage. Derfor vurderer bestyrelsen, at vi desværre ikke kommer til at åbne i denne sæson.

Det betyder, at vi i stedet kan gå i gang med næste fase af vores store renoveringsprojekt, hvor det er omklædningsbygning og kiosk, der står for tur. Det sker, når vi er helt færdige med første del og formentlig sidst på sommeren, når planer og tilladelser er på plads.

Det er ikke forkert at sige, at vi er ærgerlige over og kede af situationen. Der er lagt hjerteblod i projektet, som kommer til at gavne byen i mange år fremover.

I forhold til sæsonkort, er bestyrelsen enige om at tilbyde at refundere de sæsonkortholdere, der allerede har betalt.

Men vi vil tage imod det med ydmyghed og taknemmelighed, hvis man vælger at støtte Låsby Svømmebad og det store renoveringsprojekt ved at donere beløbet, der er betalt for sæsonen.
Driftsøkonomien bliver, uanset hvad, anstrengt i denne sæson – også selvom vi søger kompensation.

Alle der har sæsonkort, bedes sende en mail til kasserer@laasby-bad.dk. Skriv om du gerne vil donere dit sæsonkort til Svømmebadet, eller om du vil have det refunderet. Gerne inden den 31. maj. Samme adresse kan bruges, hvis man ud over sæsonkortet skulle have lyst til at sponsorere os eller donere et beløb til renoveringen.

De der vælger at donere betalingen for deres sæsonkort, kommer til at stå først i køen til næste års sæsonkort.

Har man lyst til at give en hånd med i næste fase af renoveringen, er man også mere end velkommen På tidspunktet hvor næste fase starter, er forsamlingsreglerne forhåbentlig lempet, så vi kan samle lidt flere til at hjælpe.

Smid en mail, en besked på Facebook – eller tag fat i en fra bestyrelsen – også hvis du bare har spørgsmål eller kommentarer.

For Låsby Svømmebad
Ernst Ole, Palle, Nicolai, Flemming, Asbjørn, Jesper og MikaelIngen kommentarer endnu.

Skriv et svar