Åbningstider Sæson 2021

Grundet restriktioner omkring det nuværende forsamlingsforbud udendørs samt omklædningsforhold samt det pres de frivillige har på de sidste opgaver i forbindelse med renoveringen af svømmebadet er åbningen udskudt fra d. 22 maj til d. 12. juni. Dette er datoen hvor det udendørs forsamlingsforbud ophører og det vil dermed også lette arbejdet for de frivillige i svømmebadet.

Dermed får de frivillige også bedre tid til at blive færdig med de sidste opgaver. Og ja, du er også velkommen til at melde dig til tjans 🙂 Følg os på Facebook, her kan du se hvad vi mangler hjælp til.

Selvom sæsonen bliver forkortet i forhold til tidligere udmelding vil prisen for et sæsonkort stadig være den samme. Vi har hårdt brug for komme i mål med økonomien på driften af svømmebadet. Pumper osv. har kørt siden sidste forår.

På livredderdelen har vi haft udfordringer med at finde det antal der skal til for et kunne opretholde det niveau vi havde i 2018/2019 og derfor er der til denne sæson ændringer i bemandingen med livreddere.

Sæsonen løber i år fra lørdag d. 12. juni – søndag d. 12. september

Åbningstider 2021 – Offentlig adgang med livredder

Uge 22: Åbnings-weekend kl. 12-18

Uge 23 – 25: mandag, onsdag, fredag kl. 15-18, weekend kl. 12-18

Uge 26 – 31: mandag – fredag kl. 11-18, weekend kl. 12-18

Uge 32 – 36: mandag, onsdag, fredag kl. 15-18, weekend kl. 12-18

OBS: Der mangler stadig frivillige livreddere til de tidlige vagter i uge 26-31, vi arbejder på det, ret til ændringer forbeholdes.

Det er dog stadig som altid på eget ansvar at være gæst i svømmebadet.

Åbningstider sæsonkort

Kommer d. 13. maj

Kommentarmulighed lukket.