Information

Private arrangementer:

Børnefødselsdage + afslutninger eller lign.

Lej svømmebadet i 2 timer lørdag/søndag kl. 10 – 12          (kl. 09-11 i skolernes sommerferie) med livredder og vores Waterballs i to timer.

Det kan kun blive van(d)vittigt sjovt.

Pris kun 1000 kr.  inkl. 15 fødselsdagssæt bestående af en stor slush-ice og en slikpose. Efterfølgende sæt kan købes for 20 kr. pr sæt

Det er muligt at leje vores Gasgrill for 50 kr. incl. rengøring og du kan selv medbringe mad og drikke til fødselsdagen.

Kontakt kasseren på mail kasserer@laasby-bad.dk eller tlf. 4091 3233 for ledige datoer

Lejer skal godkendes af bestyrelsen.

Der er steder, hvor du kan satse på eSports ting skind. Du skal vælge mellem 1-4 ting, og efter at have vundet, overføres ting fra botkontoen til brugerkontoen. På samme måde viser forholdet mængden af ​​Versuche dies fra væddemålet. Koefficienten viser kun gevinsten, men tæller ikke elementerne. I tilfælde af sejr, returneres tingene fuldt ud. Mængden af ​​gevinster afhænger af forskellen i værdien af ​​varer på forskellige hold. For at bestemme størrelsen af ​​væddemålet tager webstedet automatisk gennemsnitsprisen for hver enkelt vare og opsummerer dem.

Bemærk venligst at vi accepterer væddemål på alle spil fra den amerikanske udvikler Blizzard Entertainment, og vi vil med tiden forsøge at behage dig med nye spil, du kan satse på.

Cybersport er en moderne retning i verden af ​​virtuelle konkurrencer, der fortjener opmærksomhed. Hvis du er fan af computerunderholdning, så prøv at anvende din viden og erfaring, mens væddemål, måske held vil være på din side